Київ. Львів
ПН-НД | з 10:00 до 19:00

Ремонт електромобілів

Ремонт електромобілів

Ремонт електромобілів

Хвилюєтеся як обслуговувати електромобіль та де взяти запчастини до нього у разі потреби? Не варто. Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центру, в якому фахівці проведуть діагностику, виявлять несправності та замовлять усі необхідні деталі. Компанія VOLTauto надає гарантійне та післягарантійне обслуговування.

📍 Сервісний центр VOLTauto:

voltauto-service.com.ua

м.Київ, вул. Стеценка, 21/1

+38 (068) 921 08 78

 

Запасні частини

Компанія VOLTauto пропонує до постачання оригінальні запасні частини для електромобілів таких марок: Honda, Weltmeister, BYD, Volkswagen, Neta, JAC, Chery, Baic, Dongfeng, Ford, Gac, Geely, Hycan, Hynday, Leapmotor, Lexus, Mersedes, Nio, Nissan, Ora, Toyota, Xpeng та інші. Гарантуємо високу якість, 100% відповідність та оригінальність запасних частин, а також швидку доставку із Китаю.

Якщо виникла необхідність заміни деталей у вашому електромобілі, зверніться до наших спеціалістів:

voltauto-service.com.ua

+38 (068) 921 08 78

Переклад інтерфейсу

Наші спеціалісти постійно поповнюють список автомобілів для яких доступна функція: переклад інтерфейсу на українську або англійську мову. Також пропонуємо встановлення розважальних додатків, навігації, налаштування часового поясу та української клавіатури, а також інтеграцію мобільного інтернету (sim-карт) від українських операторів.

voltauto-service.com.ua

+38 (068) 921 08 78

Електромобілі стають дедалі популярнішими і затребуванішими серед автолюбителів. Разом з цим, вони, як будь-який транспортний засіб, потребують ремонту.

Компанія VOLTauto надає комплексні послуги: виконує обслуговування і ремонт електромобіля в період дії гарантії та після неї. Компанія має в своєму розпорядженні сервіси в Києві, Одесі, Львові. Крім ремонтних робіт, компанія здійснює поставку і реалізацію легкових і вантажних електромобілів, запасних частин, зарядних станцій, пропонує гнучкі системи оплати, в тому числі кредитування і допомогу при страхуванні.

Ремонт електромобіля: особливості

На відміну від автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння, ремонт електрокара має особливості. Адже конструкція, окрім механічних вузлів і систем, містить електричні компоненти, і їхній ремонт мають виконувати кваліфіковані фахівці на спеціальному обладнанні.

Електрична система електрокарів

В електромобілях управління, передачу енергії та живлення акумулятора забезпечують компоненти:

  • батарея – це основне джерело енергії в електромобілі, зазвичай це літій-іонний акумулятор, який зберігає електричну енергію і живить електродвигун та інші системи;
  • електричний двигун – перетворює електричну енергію в механічну для приводу коліс;
  • інвертор – перетворює постійний струм акумулятора на змінний, необхідний для живлення двигуна;
  • зарядний пристрій – використовується для зарядки батареї, під’єднується кабелем до зовнішнього джерела електроживлення: розетки або зарядної станції;
  • система управління – охоплює комп’ютери, електроніку, які контролюють роботу електричних компонентів автомобіля, включно з батареєю, двигуном і зарядним пристроєм;
  • регенеративне гальмування – система використовує енергію, що виділяється під час гальмування або сповільнення, для зарядки батареї, це дає змогу збільшити ефективність електромобіля і дальність поїздок; 
  • електрична система допоміжних пристроїв – включає освітлення, кліматичну систему, систему безпеки, аудіосистему та інші пристрої, які працюють від електричної енергії.

Вищевказані компоненти є основними, що забезпечують функціонування електромобіля.

Кваліфікований персонал і спеціалізоване обладнання

Виконати якісний сервіс електромобілів неможливо без сучасного обладнання та професійних фахівців. Тому під час звернення до сервісного центру важливо обрати компанію, яка має досвід роботи з електромобілями, доступ до необхідного обладнання та запчастин.

Ремонт електромобілів у Києві: види ремонтних робіт і особливості обслуговування електромобілів

У процесі експлуатації будь-якого транспортного засобу неминуче виникають несправності, пов’язані зі зносом деталей, необережним водінням та іншими факторами.

Ремонтні роботи та обслуговування електромобілів охоплюють низку послідовних дій: діагностику та ремонт. Це дає змогу точно виявити і потім усунути технічну несправність, виправити помилки в роботі електроніки.

Діагностика електромобілів та обслуговування

Ефективний автосервіс електромобілів неможливий без діагностики. При цьому виконується перевірка і аналіз працездатності електричної системи автомобіля з використанням спеціалізованого програмного забезпечення. 

  • Також важливо регулярно проводити технічне обслуговування машини, воно включає:
  • діагностику батареї – перевірку стану і заряду, в разі необхідності майстри виконують заміну або відновлення акумулятора;
  • перевірку системи зарядки;
  • заміну фільтрів, мастил та інших витратних матеріалів;
  • оновлення програмного забезпечення – для поліпшення продуктивності, усунення помилок і додавання нових функцій.

Ремонт кузова та електронних систем

Ремонтні роботи під час обслуговування електромобілів можуть різнитися залежно від конкретної моделі та виробника, тому важливо обирати СТО електромобілів, що спеціалізуються на обслуговуванні електрокарів.

Найчастіше ремонту потребують такі системи і компоненти:

  • електричний двигун – якщо виникають проблеми з електричним двигуном, проводяться ремонтні роботи для його відновлення, в деяких випадках може знадобитися повна заміна;
  • електроніка та системи управління – інвертори, контролери, датчики, проводка;
  • підвіска, гальмівна система та інші механічні елементи, не пов’язані безпосередньо з електричною системою, але важливі для нормального функціонування автомобіля.

Під час експлуатації авто важливо стежити за станом двигуна і в разі появи несправностей, звертатися до фахівців. Несправності двигуна електромобіля можуть проявлятися таким чином:

  • зниження потужності – якщо автомобіль втрачає потужність або не розвиває потрібну швидкість, це може відбуватися через проблеми з електроживленням, пошкодженням внутрішніх компонентів мотора або помилок у керуючій системі;
  • перегрів – надмірний нагрів виникає через неправильну роботу охолоджувальної системи, при цьому з’являється запах гару або попереджувальні сигнали на панелі;
  • незвичайні звуки – поява скреготу, стукоту або шумів вказує на проблеми з підшипниками, зубчастими передачами або іншими компонентами двигуна.

При своєчасному зверненні до сервісу усунути проблеми в роботі двигуна можна при найменших витратах.

Якісний ремонт електромобіля: використання оригінальних запчастин і гарантія

У разі виникнення неполадок, рекомендується звертатися в спеціалізований сервісний центр для діагностики та ремонту. У компанії VOLTauto при ремонті електромобілів використовуються оригінальні запчастини, що забезпечує високу якість робіт, надійність, гарантує відповідність запасних частин стандартам і вимогам виробника автомобіля.

Досвідчені майстри сервісу проведуть діагностику, перевірку і ремонт, щоб повернути електромобіль в робочий стан. Компанія VOLTauto надає гарантію на виконані ремонтні роботи та встановлені запчастини. Гарантійний період залежить від виду ремонту і використовуваних деталей.

Вибір професійного сервісу, установка оригінальних запчастин є важливими аспектами, що забезпечують надійність і довговічність автомобіля після проведених робіт. Звертаючись в сервіс компанії VOLTauto, клієнти можуть бути впевнені в якості та надійності ремонту.

Київ

м.Київ, вул. Набережно-Лугова, 29

 

Пн-Сб 10.00-19.00
Нд 10.00-16.00
Київ

м. Київ,
вул. Бориспільська, 26 Д

Пн-Пт 10.00-19.00
Сб 10.00-16.00
Львів

Львівська кільцева дорога, с.Підбірці,
Глинянський тракт, 29

Пн-Пт 10.00-19.00
Сб 10.00-16.00
Київ

м.Київ, вул. Стеценка, 21/1

 

Пн-Пт 10.00-19.00
Сб 10.00-16.00
scroll-to-top